Időpont foglalás

Kapcsolat

Cím: 1038 Budapest, Körös utca 98.

Telefon: +36 20 326 5911 / +36 20 912 5792

E-mail: info@csillagdental.hu

GPS koordináták: 47.58218 / 19.044373


A rendelő könnyedén megközelíthető:

  • Autóval a szentendrei HÉV aquincumi megállójánál a sínek átjárhatóak mindkét irányból a Szentendrei úton közlekedőknek. A Zsófia utca második keresztutcája a Rozália utca, mely 2 km hosszan fut a HÉV sínek mentén. Ennek egyenes folytatása a Körös utca. Az utca legvége felé, jobb kéz felől, fehér kerítés mögött található a rendelő.

 

  • Ingyenes parkolási lehetőség közvetlenül a kapu előtt, az akácfák alatt. Mivel előjegyzés alapján dolgozunk, gyakorlatilag mindig van szabad hely az érkező pácienseknek. Zsákutca legvégén találnak meg bennünket, így nincs átmenő forgalom, a parkolás zavartalan. Amennyiben mégis nehézséget okoz a parkolás, a mellettünk lévő Valéria utcában a Tündérliget lakópark mentén mindig van hely a parkoló autóknak. Innen két perces séta a rendelő.

 

  • Gyalogosan a szentendrei HÉV csillaghegyi megállójától, 7 perces könnyű séta a hegy felőli oldalon. A HÉV sínekkel párhuzamosan a belváros felé kell sétálni, majd az Olympus irodaépület mellett (Papírgyár utca) jobbra fordulva, majd balra a Valéria utcán kell tovább haladni újra párhuzamosan a sínekkel. Százharminc méter után bal kéz felől egy zsákutca tábla mutatja a Körös utcát. Itt bekanyarodva, a kis közön áthaladva balra az 5. ház a rendelő.  A 160-as busz Csillaghegy H. megállójától a Kázmér utcán végigsétálva a Valéria utcán 300 métert követően a Körös utca ugyanúgy bal kéz felől található.

 

  • A kerékpárral közlekedők a rendelő udvarában elhelyezett kerékpártárolót használhatják. Lakat nem biztosított.